9/8. Stödfest för “Ingen människa är illegal”

Ingen människa är illegal gör ett viktigt arbete genom att stödja fattiga arbetarfamiljer som vistas illegalt i Sverige. De ordnar enligt uppgift både ekonomisk och juridisk hjälp. Man kan misstänka att många personer i Sverige som bekänner sig till kommunismen stör sig på paroller för en värld “utan gränser”. En värld utan gränser förutsätter så klart att hela det imperialistiska systemet välts över ända först men är i sig inget att hänga upp sig på. Det viktiga här är solidariteten med våra bröder och systrar som har flytt undan imperialismens krig och utplundring och nu straffas ännu en gång när de har försökt lämna eländet.

Citerat från facebook: “Nu på lördag anordnas ett stödhäng igen i Vitabergsparken för nätverket Ingen Människa Är Illegals verksamhet. Nätverket är just nu i kontakt med många barnfamiljer som är i behov av ett akut ökat ekonomiskt stöd för att kunna betala hyror, mat och advokatkostnader. 

Så kom och drick öl, lyssna på musik och ät vegansk mat. 
————–
Musiken står Tomas Eriksson med Technolådan som kommer att köra Deep House och svängig/suggestiv Elektronisk musik. 
————–

Detta blir också som ett Förpeppande för den stora festen som anordnas i höst i Ung utan pungs – http://www.ungutanpung.se/ – lokal i Rågsved. Då det kommer bli stor fest med spännande överrasknings live akter.

Om ni är intresserade av att hjälpa till i nätverket, kom och prata med oss på lördag och börja ta kampen för en rättvis värld utan gränser och nationer! 

Tillgänglighet: det finns trappor men även en alternativ väg upp för en backe. Parkering nära! 

TA MED KONTANTER! 
Vi ses i Vitabergsparken, bakom kyrkan från 17:00!”

(Visited 183 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

Leave a Reply

Your email address will not be published.