9/8. Kampen fortsätter, befria Palestina!

Manifestation i solidaritet med det Palestinska folket

Arrangörer: Palestinska Föreningen i Stockholm, Jerusalem Kommitten, JIPF, Palestinagruppen i Stockholm, SSU Stockholm, Grön Ungdom Stockholm, Vänster Partiet.

Talare: Jonas Sjöstedt (V), Veronica Palm (S), Alexander Suliman (SSU Stockholm), Lorentz Tovatt Språkrör (GU), Nael Touqan Ordförande Palestinska Föreningen i Stockholm, Dick Urban Vestbro Proffesor vid KTH Orfdförande Isolera Israel, Läkare från Al-Shifa Sjukhuset (telefon), Chris Pastorella, Duo Pepe & Mary,

Manifestation i solidaritet med det Palestinska folkets kamp för frihet, rättvisa och rätten till självbestämmande. Israels tillbakadragande från Gaza förändrar inte situationen för Palestinierna, lidandet och förtrycket fortsätter! Vi samlas för att från svenskt håll säga nej för 8:onde gången!

Facebook eventet.

(Visited 42 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

Leave a Reply

Your email address will not be published.