Hur många medlemmar har fascisterna i Svenska Motståndsrörelsen?

Här ovan syns en av deras senaste artiklar på hemsidan.

Finansoligarkins spjutspets mot arbetarklassen är den organiserade fascismen. Det finns därför anledning att följa deras utveckling. I Sverige sticker SMR ut med sin aktivistiska utom-parlamentariska organisation. Den som bor i Stockholm ser uttrycken för deras aktiviteter ganska ofta. De hänger nämligen ganska ofta upp banderoller med reklam för deras hemsida på olika håll.

Idag hängde en banderoll vid Huddinge-centrum, högt uppe över Huddinge-vägen. De hänger också emellanåt upp banderoller ovanför Fredhällstunneln på Essingeleden. Men hur många är de egentligen? Man kan få intryck av att de är ganska många med tanke på hur mycket aktiviteter de gör. I det senaste numret av Expo så uppger de att SMR har ca 100 medlemmar, varav ca hälften bor i stockholmsområdet.

Deras ledning har enligt tidningen hittat på ett finurligt system där medlemmarna får poäng för hur mycket aktiviteter de gör. Dessa rapporterar medlemmarna in varje månad på en särskild blankett som de kallar en “AMA-rapport”. AMA står för Aktivistmarkeringar och olika aktiviteter ger olika mycket poäng. Att sitta häktad ger t.ex. 40 AMA-poäng per dygn.

(Visited 705 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

Leave a Reply

Your email address will not be published.