Parasiterna skall ha bättre sjukvård, eller hur?

Peder Kadhammar skriver om det privata barnsjukhuset Martina på Östermalm i Stockholm som öppnade 2008. Om man har råd att betala “medlemsavgiften” och går dit med sitt barn så får man vård direkt. På Astrid Lindgren blir folk sittande i 6-7 timmar. Kan det hända att något barn har dött i väntan på doktorn? Självklart skall det “fina” folket som parasiterar på majoriteten ha bättre sjukvård. Först snor de åt sig de mervärdet vi skapar när vi arbetar och sedan gör de allt vad de kan för att plundra och försämra den offentliga servicen. Därefter bygger det “fina folket” inrättningar åt sig själva så att de slipper konfronteras med eländet de har skapat.

Fascismen är ideologiskt skydd för parasiterna och det pågår en stor ideologisk strid i hela samhället: Vem är parasiten? Af Svinhufvud eller Muslimen? Hemsidan Klasshat.com försökte göra en Avpixlat för arbetarklassen men de gör propagandan bitvis ännu mer vulgär än fascisterna. Det behövs en sådan sida, det är helt rätt, men vi får inte vara svinigare är svinen.

(Visited 33 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

5 thoughts on “Parasiterna skall ha bättre sjukvård, eller hur?

 1. bloggarbjorn

  Småaktig anmärkning: släkten heter inte Af Svinhufvud, utan Svinhufvud af Qvalstad (till skillnad mot Svinhufvud i Västergötland). Båda släkterna har samma ursprung, kommer från Dalarna och är kända tillbaka till 1400-talet. I den mån Svinhufvudena var rika då så finns knappast något av den rikedomen kvar. Qvalstad/Kvalstad-ätten var på fallrepet redan på 1700-talet vad jag förstår och går nog inte före i några sjukhusköer idag. Den lär vara utdöd i Sverige men finns kvar i Finland. Exempelvis i form av presidenten 'Pekka' Svinhufvud på 1920-talet.

  Reply
  • Redaktionen Post author

   Tack, rätt skall vara rätt, hädanefter använder vi bara "Svinhufvud af Qvalstad" och med en förklarande parantes "(något osäkert om de fortfarande har mycket kosing)". Men det finns kanske andra bättre efternamn som i sig själv är både nedsättande och överklassiga? Kan du hjälpa oss?

   Reply
   • bloggarbjorn

    'Wallenberg' tycker jag håller gott ännu som negativt omdöme. Både som symbol för kapitalismen och som en rätt tråkig maträtt. Men då kanske man får lägga till en förklaring: "Gäller Wallenbergare generellt, dock inte den enskilde W-bergare som Bloggarbjörn mötte för många år sedan och som var släktens kommunist."

    Reply
    • Redaktionen Post author

     Att bara köra på Wallenberg känns lite som att dra gamla ordvitsar men det är helt rätt rent objektivt sett eftersom de är något av en "supermakt" inom imperialistmakten Sverige.

     Reply
 2. Mfcane

  Det behövs en sida som gör konkret analys av konkreta förhållanden… Inte en sida som lyfter fram trivialiteter och för fram dem som om det vore speciellt representativa och dra slutsatser baserade på luft. Kommunister känner, kanaliserar och talar om klasshat men det i sig leder inte oundvikligen till den nödvändiga omvälvningen av all hitillsvarande samhällsordningen utan det fodras de subjektiva krafternas samlade ansträngningar.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.