KS3 “Korridoren”: Motståndet föds i korridorerna

”Korridoren” är en för allmänheten sluten värld inom psykiatrin. Det kommer att rapporteras om hur vi försöker kämpa under svåra omständigheter på en av borgarstatens mest diktatoriska platser. En värld av tvångsvård baserad på LRV och LPT mot människor i svåra situationer.

På arbetsplatsen ”Korridoren” kan tre skikt inom arbetarklassen skönjas, de lägre, mellan och det högre skiktet. Det lägre går med osäkra anställningar som vikariat och timanställningar och mellanskiktet har säkra anställningar med låg lön och det högre är s.k. kvalificerad arbetskraft.

Vi hoppas kunnat rapportera om hur ett motstånd föds mot systemet i ”korridorerna”.

(Visited 28 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

Leave a Reply

Your email address will not be published.