Ny studie och kampgrupp har dragit igång i Stockholm

Tanken med gruppen är enligt uppgift att vara en offensiv och aktionsinriktad kampgrupp i MLM-anda. Man hoppas medverka till att bryta med den starka legalistiska och trötta trend som länge dominerat den kommunistiska rörelsen i Sverige. Studier i MLM kommer att genomföras under hösten.

En kommunist inställning till sin världsåskådning är som bekant att det inte får finnas någon skillnad mellan teorin och praktiken så vi hoppas att det kommer upp många fler bilder från aktioner på deras facebook-sida som ligger här.

(Visited 355 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

8 thoughts on “Ny studie och kampgrupp har dragit igång i Stockholm

 1. Teo

  Lite motsägande att tala om aktion och ickelegalitet när verksamheten är en studiecirkel. Åter en grupp med bara stora ord?

  Reply
  • FiskenMao

   Dom har ju gjort aktioner redan, behöver inte oroa dig dom är vad dom säger.

   Reply
 2. MLM

  Bra! Dock bör propagandan hänvisa till vidare information, som t.ex. en webbsida. Att det finns en affisch på Mao med endast hans citat är inte särskilt informativt.

  Reply
  • förorts folkkrig

   Om man kollar på facebook sidan så är detta endast bakgrundsbilden. Mer info om dom finns säkert på facebook sidan också.

   Reply
  • Dvärgen

   Varför har de inte någon kontaktuppgift? Vill de inte ha medlemmar? Allt kanske bara en show off?

   Reply
 3. Jan-Erik Lindblom

  Bra, jag tycker det är en jättebra initiativ med denna nya grupp! Det jag hoppas med detta är att det också kan tända en gnista i de andra kommunistiska partierna där jag vet i alla fall i SKP finns en vilja och med nya medlemmar nu kan vara på väg upp igen! Men som sagt detta är en bra grej, även ett nytt parti i MLM anda!
  Kör hårt kamrater

  Reply
 4. förorts folkkrig

  Länken är en TOR-facebook länk och funkar inte i de vanliga sökmotorerna. Den borde fixas.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.