Dags att börja ta itu med bulltjuvarna

Flyktingvågen som USA-alliansen har skapat stärker SD-fascisterna politiskt. Medierna pratar om en “migrationsfeber”. Det ökade stödet för SD bland arbetare inom LO var inte särskilt upplyftande info. Vi känner liksom många andra att något måste göras.100 000 facebook-användare vet var texten på affischen kommer ifrån. Vi börjar sätta upp den i A3-format i Stockholm denna vecka. Ladda ner affischen i A4-format här. Sätt upp den på din skola eller din arbetsplats.

(Visited 119 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

2 thoughts on “Dags att börja ta itu med bulltjuvarna

  1. Redaktionen

    Kommak.org står avsiktligt litet för att all fokus skall vara på budskapet så att det inte istället blir ett fokus på att det är en “kommunist-grej”. Textens längd begränsar utrymmet men det kan göras bättre. Förslag och argument?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.