Hur får man fart på religiösa motsättningar och rasism i Sverige? SVT har receptet

SVT tog nyligen i ett reportage ut islamofoben, lögnaren och konvertiten Mona Walter till Rinkeby. Om man vill ha bevis för att det finns stor en kvinnohatande radikal islamistsisk rörelse så är det bäst att man tar med just Mona Walter.

Mona Walter har i video efter video gjort klart att hon hatar islam och att alla muslimer är mödare, våldtäktsmän och kvinnoförtryckare. Bevisen hittar hon i koranen och ISIS framfart har tydligen inget med USA att göra, det är Muslimerna och Islam som bär ansvaret enligt Muna. I 1400 år har Muslimerna tydligen mördat och våldtagit. Se videon nedan. Det handlar uppenbarligen inte om bara okunskap, hon är en fanatisk lögnare som gör allt för demonisera.

Alla som har öppnat bibeln vet att det finns mycket hemskt att hämta där för den som vill. Det går enkelt att göra en kristen ISIS med hjälp av citat från gamla testamentet. Men för den som vill skapa religiösa motsättningar så har detta så klart ingen relevans. BTW, det som har gjorts i krisendomens namn kommer troligen för alltid på grund av kolonialismen vara 1000 ggr värre än allt hemskt som har gjort islams namn.

 

(Visited 268 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

11 thoughts on “Hur får man fart på religiösa motsättningar och rasism i Sverige? SVT har receptet

 1. Särimner

  Jag håller med Dig Svetlana!
  “Bloggarbjörn” är ett reaktionärt avskum. Han är en rasist fast han draperar sig i vänsterfloskler. Han hatar invandrare. Han hatar muslimer. Varför skriver han över huvud taget på den här sidan? Varför nöjer han sig inte med Avpixlat? Varför besvärar Du oss med ditt skit Bloggarbjörn? Låt oss slippa dig!

  Reply
  • bloggarbjorn

   Ursäkta, känner vi varandra eftersom du känner mig så väl? Det gör man ju normalt inte bara efter några korta kommentarer på en hemsida. Om du har några synpunkter kan ju du, eller signaturen Svetlana, skriva ett gästinlägg till min blogg. Antar att ni känner till adressen.

   Reply
 2. Leninisten

  Att fråga vem ärenden IS går är helt ointressant. Frågan är mer varifrån de kommer, på vad är de en reaktion, vilka förhållanden har skapat IS?
  Miljoner döda i spåren av USAs och Europas imperialistiska och nykoloniala krig. Klart det får konsekvenser. Låt oss bota orsaken.

  Reply
  • Redaktionen

   Varför skulle det vara ointressant vilka intressen ISIS tjänar? ISIS hette från början i media “rebeller som kämpar för demokrati” och tränades och beväpnades på baser i Turkiet och Jordanien av USA och deras allierade. Genom smärre justeringar blev “rebellerna” till ISIS-monstret som nu tjänar som förevändning för USA-alliansen att attackera och försöka störta regeringen inne i Syrien. Att störta regeringen i Syrien har ju varit huvudsyftet med kriget från början.

   Reply
 3. Svetlana

  Att ni inte censurerar det rasistiska trollet bloggarbjörn är för mig oförståeligt. Varför denna liberalism? Han praktiserar själv censur på sin blogg.

  Reply
  • Redaktionen Post author

   Vi har tagit bort inlägg någon gång. Om vissa åsikter vi inte gillar omfattas av många kan det vara bra att bemöta dem. Ett stort problem är att motståndarna ibland lyckas med sin strategi att flytta fokus från makten till syndabockarna.

   Reply
   • Svetlana

    Jag är inte enig. Vissa ståndpunkter är så reaktionära, så efterblivna och splittrande, att dess förespråkare inte bör ‘bemötas’, att ingen ‘debatt’ behöver ‘tas’. Dessa behöver istället, om möjligt, förtryckas, och, om inte det möjligt, åtminstone ignoreras. Att sådana ståndpunkter under vissa omständigheter får massinflytande är knappast en effekt av – som borgerlig vulgärmedia vill ha det – att de inte diskuteras, utan snarare tvärtom, att de får en orimlig exponering. Det finns ingen anledning för Marxistisk media att delta och vara behjälplig i spridandet av sådant ideologiskt gift. Tillät KPD sina spalter att användas för diskussion om hur ‘judeproblemet’ borde ‘lösas’ 1933? Censurera den efterblivna och reaktionära bloggaren istället för att omfamna falsk borgerlig liberalism.

    Reply
    • Redaktionen

     Ja du kommer att slippa det värsta men inte allt reaktionärt. Vi får diskutera detta med de andra. Var går gränsen? Håller med om att medierna har burit fram SD hela vägen genom den extrema exponeringen men denna sida har ju ett annat syfte och en annan roll i samhället. Vi slipar våra ideologiska svärd i debatten med alla möjliga,

     Reply
 4. bloggarbjorn

  Ni ställer ädelmodigt upp för religiösa dårar som utan att tveka mördar – även sådana som ni. Hur står det till i hjärnkontoret egentligen? Om ni nu åtminstone dunkelt verkar fatta vems ärenden IS går är det ännu konstigare. Hur är det, är ni för eller emot USA-imperialismen (inklusive dess religiösa torpeder) eller inte?

  Reply
  • Redaktionen Post author

   På vilket sätt ställer vi upp för religiösa krafter? Vi arbetar på Järvafältet sedan länge och vi vet att de förmedlar en felaktig bild. Vill du att vi skall mörka sanningen så att kapitalistvurmarna skall få sprida sina lögner oemotsagda? Att ISIS har byggts upp av USA och dess allierade har vi varit väldigt tydliga med.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.