Kommunistisk lördag

Vi beslutade nyligen att kommunistiska lördagar kommer att ersätta aktivitetsdagarna. Tanken är att vi skall studera utkasten till de 5 “breven” för nya medlemmar under 5 lördagar framöver. Den första delen som heter “Utsugningen och arbetarklassen” kommer att skickas ut till alla.

Kommunistisk lördag kommer att börja med studier och sedan kommer vi att gå ut och fortsätta skolkampanjen med affischering kring skolor. Därefter blir det fotboll och öl. Kamraterna i Norge tränar mycket kampsport och det fungerar riktigt bra som en kollektiv aktivitet så vi kommer också att köra det om vi får tag i någon bra tränare.

(Visited 78 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

3 thoughts on “Kommunistisk lördag

  1. FiskenMao

    Tycker låter som en utmärkt idé, sånt här behövs och det är bra med initiativet! Ska dela till vänner och kamrater som kan vara intresserade av det!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.