Sosse pekar ut arbetarklassen som samhälls-“problemet” NR 1

Varsågod, läs en värdelös krönika av den SD-sossen Peter Kadhammar. Han pekar ut PROBLEMEN, arbetarförorterna (som han kallar “getton”) och de utblottade rumänerna. Och dessa PROBLEM skall “vänstern” tydligen ta tag i. Vi som inte är överklass borde nog se lösningen i arbetarförorterna i stället och försöka organisera rumänerna och solidaritet med dem. Det är där i alla fall i arbetarförorterna (“gettona”) som solidariteten och kampviljan växer. Se t.ex. kampen mot vräkningarna i Tensta. Föredettingar i “vänstern” som sitter i sina villor och tror på hotbilden som målas upp av borgarblaskorna är redan på fel sida i klasskampen och de lär nog stanna där.

Kadhammar verkar ha en egen vidrig kampanj mot arbetarförorterna eller är den måhända sanktionerad av redaktionsledningen?

(Visited 198 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

2 thoughts on “Sosse pekar ut arbetarklassen som samhälls-“problemet” NR 1

  1. Redaktionen Post author

    För att två av deras “stjärnor” (läs:ärthjärnor) driver samma linje, dvs. att acceptera SD:s problemforumleringar för att ta väljare ifrån dem. Bekämpa HOTET FRÅN ISLAMISMEN I FÖRORTEN, för att rädda NATIONEN. Guillou är en riktigt otäck gammal dengxiaopingist. När folk inte har någonstans att bo och hyresvärdarna chockhöjer hyrorna över hela stan och folk blir trampade ner i skorna på arbetsplatserna, då blåser han storms mot det hot som han från sin lägenhet på Östermalm ser i arbetarförorterna. Ett 100 ggr större politisk hot än islamisterna är dessa SD-sossar som nu har Aftonbladet som plattform och försöker förvrida skallarna på folk.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.