Rassereklamen raus!

Äntligen lite mera go i svenska folket! Man tar saken i egna händer trots ett uppbåd med konstaplar. Det behövs mera sådant. Klagosången från de upprörda är också den uppmuntrande. Det gör ont i själen på reaktionärerna när folk gör uppror. Härligt! Och ni besserwissrar, snälla sluta tjata om att fascisterna får reklam. Man kan inte sluta kämpa mot orättvisor bara för att ett av de åtta reaktionära partierna i riksdagen uppmärksammas av kampen.

(Visited 55 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

3 thoughts on “Rassereklamen raus!

 1. bloggarbjorn

  Några hundra knäppisar som knappast kan kallas “svenska folket” gjorde exakt vad sd:s PR-strateg (Wallerstein heter han väl) ville att de skulle göra. Det kommer att växlas in i hårdvaluta för sd. Fler sympatisörer, fler medlemmar, fler mandat (med åtföljande ökat partistöd) i nästa val. sd-motståndarna har en tråkig tendens att göra om samma kontraproduktiva fel hela tiden, mala om samma argument som inte biter, som verkar irrelevanta, eller som sd-arna kan slå undan direkt. Att sd fortsätter att växa ger tydligen inte upphov till några djupare reflexioner. Motståndarna dras runt i näsan av PR-strategerna och blir en del av hela upplägget.

  Reply
  • Redaktionen Post author

   SD är bara ett av 8 reaktionära partier i riksdagen. Fascismen är ett uttryck för att kapitalisternas behov av att hantera en skärpt huvudmotsättning i samhället. Härskarna kommer svara med “hårda tag” (läs: fascism) ju mer de där nere kämpar och gör väsen av sig. Kanske kommer SD få rollen att driva fram en fascistisk politik eller kanske något annat parti? En faktor som gör att en del krafter fokuserar på SD som huvudfienden är de snor platser i riksdagen. Det bekymrar inte oss så mycket, värre är att deras anhängare sprider sitt gift på arbetsplatserna. Dock är de inte ensamma om att sprida gift. En skicklig sosse kan vara ett lika stort problem.

   Reply
 2. MLM

  Så jävla skönt o se reaktionärer gråta och skrika sig hesa pga denna progressiva handling. Länge leve antifascismen!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.