Snacket om islamistfaran som förtäckt demonisering av arbetarförorterna

Den förklädda rashetsen tilltar. Borgarklassens ideologiska ledare reser rashetsfanan (se artikeln i GP). Se hotet finns i Husby, Rinkeby eller Rosengård! Låt oss attackera det!

Nej det är inte hot som finns där för majoriteten i Sverige utan lösningen eftersom just dessa förorter råkar vara de där arbetarklassen är som mest koncentrerad. Efter att ha arbetat på och kring Järväfältet i Stockholm under många år så kan vi konstatera att deras snack om islamistfaran är skitsnack. Det som främst växer är en ökad medvetenhet och kampvilja hos arbetarklassen. Detta råkar sammanfalla med snacket om “islamistfaran”.

Islamisterna är inte ett hot för finansoligarkin och deras politiker och deras hantlangare i de större medierna. Man skall inte glömma att när de nu varnar för jihadister så det samma personer som de nyligen hyllade som “rebellerna i Syrien”.

Den väpnade islamismens huvudsakliga historiska roll är för närvarande att fungera som en syndabock i koppel som kan tjäna som ursäkt för imperialistiska krig och allt mer även som ursäkt för klasskrig uppifrån.

(Visited 68 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

Leave a Reply

Your email address will not be published.