Hjälp till på 1:a maj!

FRÅGA INTE VEM DET ÄR. Ja, ja, det är inte så att det dräller av folk som väntar på denna uppmaning och de som tillhör den skara som är intresserad kommer att bli kontaktade under veckan för att få alla detaljer. Men har vi glömt någon? Hör av dig du bortglömde.

Vi har ett schema för hela dagen som inkluderar en minnesstund och demonstrationspromenad och en fest. Vi hade en diskussion om vi skulle dela flygblad just på denna dag och vi kom fram till att vi skulle göra detta men i liten skala. Flygbladet finns för nedladdning och utskrift här. Frågan är vilken verkan ett flygblad har denna dag. Vi är inte direkt ensamma om att prångla ut material. All propaganda som inte är direkt kopplad till någon strid som organisationen är inblandad i har garanterat liten verkan. Propaganda gör man med fördel i klasskampen och inte utanför den. 1:a maj är dock en väldigt speciell dag.

Nedan, baksidan på flygbladet
______________________________________________________

2015-04-26 20_56_2

(Visited 77 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

One thought on “Hjälp till på 1:a maj!

Leave a Reply

Your email address will not be published.