De delar ut hundralappar emedan arbets- och bostadsmarknaden förslummas

I socialdemokraternas vårbudget delade de ut några hundralappar i höjt underhållsstöd till barnfamiljer och ett par hundralappar till pensionärer genom bostadstillägg etc. Bra är att det blir gratis medicin för barn. De arbetarfamiljer som tvingas köra bil kanske ändå går minus på deras politik eftersom bensinskatten höjs kraftigt (ja även arbetarmammor med bil). Något som ser bra ut på pappret är höjningen av taket i a-kassan. Men många har redan detta genom fackföreningarnas obligatoriska inkomstförsäkringar.

Sitter med armarnas i kors
Arbetsmarknaden och bostadsmarknaden har blivit allt mer förslummade med åren. Allt fler har otrygga anställningar och många dör direkt eller indirekt av den ökade hetsen. Men tro inte att sossarna (som styr fackförbunden och hyresgästföreningarna) blåser till strid för det. Istället sitter de och tittar på och delar ut sina hundralappar. Om de hade velat så kunde ha skakat om hela Sverige och satt lite skräck i kapitalisterna och tvingat dem på reträtt. Så vad skall man säga? Tack för ingenting. Tack för att ni med era feta löner äter upp vad vi skapat och sedan kastar smulorna på oss.

(Visited 86 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

Leave a Reply

Your email address will not be published.