Kommande aktiviteter i Husby-Akalla

​​Missa inte stadsdelsrådets årsmöte på torsdag och den kommande helgens manifestation mot Förbifart Stockholms miljödiskriminering av Akalla och Hjulsta och mot höjningen av SL-kortet mm.

Detta händer:

– Tisdag 24 mars kl 18 i Akalla by – planeringsmöte för Aktion Rädda Järvas Förbifartsprotest

– Torsdag 26 mars kl 18 i Husby träff – vi ställer frågan till Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd om den kan stödja uppropets tre självklara krav (se flygbladet nedan). Vi följer också upp Järva Cafémötet om behovet att satsa på ungas jobb och utbildning.

– Torsdag 26 mars kl 19, dvs en timma senare, i Husby konsthall – årsmöte för Norra Järva Stadsdelsråd, där bland annat kampanjerna om Förbifarten, jobb- och utbildningsprogram för Husbys och Järvas unga och om Järvafältets framtid ska diskuteras.

– Lördag 28 mars kl 11-16 – vi deltar med kritiska frågor på Trafikverkets öppna möte i deras nya projektkontor för Förbifartsbygget på Norra Kolonngatan 16

– Söndag 29 mars kl 14 – vi samlas till en manifestation för våra krav på att den sexfiliga motorvägen ska gå i tunnel eller överdäckas i Akalla och Hjulsta, samt mot den planerade höjningen av SL-kortet, utglesningen av kollektivtrafik och neddragna planer på utbyggd kollektivtrafik (vilket bl a hotar Tvärbanan till Kista)

(Visited 37 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

Leave a Reply

Your email address will not be published.