Fattigdomen möts återigen med våld

Bilden kommer från en tidigare avhysning i Stockholm.

VÅLDSAPPARATEN I AKTION. Nu på morgonen avhyses en stor grupp personer som har bott på gatorna i centrala Stockholm. Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet styr i Stockholms kommun och de har under lång tid inte hågat att finna någonstans för dessa stackars fattiga arbetare att ta vägen. Istället får de nu smaka batong om de inte flyttar på sig.

Christian Agdur, polisområdeschef i Stockholm city, säger till Metro att: “– Vi gör det i samarbete med Stockholm stad som kommer erbjuda alternativa boende, transporter och sånt som kan vara aktuellt.”. Vad Socialdemokraterna och Vänsterpartiet har att erbjuda är enligt Aftonbladet ett boende i Vårberg i 5 dygn. Sedan är det bara att gå och trampa för här finns ingenting att få. Om du kommer hit härnäst åker du i mörk arrest.

(Visited 26 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

Leave a Reply

Your email address will not be published.