Dags att slå tillbaka fascistterrorn

Våra arbetslösa systrar och bröder som kommer hit från andra delar av Europa mördas och attackeras av fascister runt om i Sverige. Flera gånger i månaden attackeras vårt samhälles allra fattigaste befolkning. Hur länge skall vi se på när de av oss som har det allra sämst förnedras och mördas? Igår försökte några fascister bränna inne några besökande i en lokal i Malmö (bilden).

Klassrättvisan är inte särskilt intresserad av att skydda fattiga och det finns ett stort behov av självförsvarsstyrkor som kan hålla vakt och söka upp de fascistiska terroristerna och slå tillbaka. Det är naturligtvis ingen lätt uppgift men den som har tålamod och åker ut och bygger upp de nödvändiga relationera kan komma att bli överraskad av intresset.

(Visited 58 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

5 thoughts on “Dags att slå tillbaka fascistterrorn

 1. clartéare

  Fast avståndet till avpixlat är ju inte lite. Att påtala hur någon slår mot de mest utsatta, och att benämna denna någon som fascist, är helt väsensskilt från det avpixlat håller på med. Där handlar det om att ställa sig på överhetens sida, att splittra människor som borde ha samma intresse, att lyfta upp icke-frågor, vilseleda och missrikta människors ofta befogade ilska.

  Jag misstänker att du egentligen vill säga något helt annat. Om du är samma person som tidigare skrivit under ditt namn finns en röd tråd i dina inlägg: en form av “vänster”-sverigedemokrati. Du talar ofta om hur invandrare är ett problem, att arbetare blir ilska på hur de beter sig osv., Men du ställer aldrig frågan om orsaker. Så fort man gör det blir det uppenbart att hela “invandrarfrågan” reduceras till en klassproblematik. Det är tyvärr alltid lättare inom arbetarklassens mellanskikt att slå neråt, mot de som har det sämre än att rikta sin ilska mot systemet och överheten. Ville man ha en fruktbar diskussion borde man fokusera på hur arbetarklassen kan/ska enas.

  Reply
   • Peter

    Jovisst det kan vara församlingarna själva som tänder eld och målar hakkors och han som brann upp i Högdalen hade nog glömt att stänga av spisen och hon som såg dem springa iväg ljög nog för att få pengar. Det finns även skäl att misstänka att den s.k. “lasermannen” är påhittad för att sabba för Nydemokrati och Peter Mangs är en galning inkriminerat sig själv för en massa dåd som kriminella invandrare har gjort. Eller så är det lite för många dåd för att det skall kunna förklaras bort.

    Reply
 2. bloggarbjorn

  Se upp så ni inte blir en MLM-version av Avpixlat. Om ingen trovärdig förövare utpekas (samma gäller moskébranden i Eskilstuna) är det helt fel att omedelbart angripa sverigedemokraterna eller ospecificerade ‘fascister’. Länken till Arbetaren bygger ju på antagandet att om överfall skett på andra håll så är det här ett överfall av samma sort, men den slutsatsen kan man inte dra automatiskt. Rent spontant känns det som angrepp mot tiggarläger respektive en fast lokal inte är samma sak.

  På Avpixlat hoppas man ju så gärna att otrevliga händelser är orsakade av utlänningar, och det orsakar en pinsam tystnad längre fram i de fall något annat framkommer. Alternativt hånfulla gapskratt när det framkommer exempelvis att Eskilstuna snarare verkar vara slarv internt än attentat utifrån. Med andra ord: imitera inte borgarpressen och Avpixlat, utan kör med källkritik! Då slipper man tystnad eller självkritik senare.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.