Sjöstedt satsar på anti-kommunismen

ATT GÖRA SIG RUMSREN FÖR FINANSOLIGARKIN. Sossarna och finansherrarna litar inte på Vänsterpartiet. Sjöstedt fick inte vara med och styra landet. Vad göra? Hmm tänker Jonas, de kanske trots allt tror att jag är någon slags kommunist. Här ställer jag snällt upp på alla krig och är t.o.m. polare med CIA-folk privat men det räcker liksom ändå inte. “Om jag tar avstånd från vår egen kommunistiska historia så det skriker om det så kanske de kan börja lita på mig”. Det är nog inte det sista utspelet av detta slag som vi har sett. Skall han bli riktigt accepterad så får han nog gå ner på alla fyra och lägga sig på rygg och gny lite utanför bankerna i Kungsträdgården.

(Visited 285 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

2 thoughts on “Sjöstedt satsar på anti-kommunismen

 1. Röda Pantern

  Egentligen blir jag inte förvånad över Jonas beteende, men samtidigt hoppas man ju alltid. Förstår inte hur de i V tänker, även från en reformistisk utgångspunkt handar de helt fel. Deras passivitet, kryper och fjäskande, anti-kommunism allt detta drar ju ner även den reformistiska vänstern.

  Reply
  • Clartéare

   Rätt. Blir alltid irriterad på hur V för bort sig, hur de sviker, missar öppna mål osv. Samtidigt vet jag att jag inte borde bli det, det är trots allt ett parti i borgarklassens tjänst. De tar upp potentiell kritik och potentiella revolutionärer, gör den ofarlig och passiviserar.

   Tyvärr finns för många inga alternativ.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.