Respekt till Sven Wolter

DEN KAPITALISTISKA INKVISITIONEN. På bästa sändningstid försöker borgarstatens liberala prästerskap att tvinga Sven Wolter att ta avstånd från socialismen. Det ständiga drevet mot kommunismen handlar knappast om att de bryr sig om hur många som dog i den ena eller andra historiska skeendet. Om journalisterna var så intresserade av antalet dödsoffer i världen så borde vara fokuserade på nutiden och fråga dagens liberaler hur de kan försvara en världsordning som koncentrerar rikedomarna på allt färre händer samtidigt som 30 000 barn dör varje dag av fattigdomen. Varför ställs inte sådana frågor?

Tror de verkligen på sin hycklande världsåskådning som låtsas att vi alla är människor med samma människovärde fast mänskligheten är indelad i de som har allt och de som knappt har något? Somliga fanatiker tror säkert på sina dogmer och man kan bara beklaga att de gör sig till försvarare av det skrämmande liberala maskineri som svälter ut en stor del av mänskligheten. Kommunismen och nazismen är samma sak säger de men det vore nog riktigare att säga att nazismen är liberalismens arga storebror.

Kommunismen kommer förr eller senare att göra en kraftig comeback och rädda ännu fler liv än den redan har gjort i Europa, Sovjetunionen och Kina med flera länder. Vi jobbar på det!

(Drevet är i full gång, se här eller här eller här eller här eller här eller här eller här eller här eller …)

(Visited 91 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

2 thoughts on “Respekt till Sven Wolter

  1. Pingback: Nu är jag fan i riktigt i smöret! | Häxanmexan

Leave a Reply

Your email address will not be published.