Svallvågorna från USA:s sekteristkrig i Syrien och Irak sveper in över Sverige

De visade honom kniven. Många av de som tillhör minoriteter och som har upplevt det sekteristiska kriget i Syrien och lyckats ta sig levande till Sverige hatar “muslimer” med en sällan skådad intensitet. Vi har en vän som vi kan kalla Ali som är från Irak och som har jobbat i restauranger och på fabriker ända sedan han kom till Sverige för 9 år sedan. De sista jobbet han hade var på en fabrik i Södertälje. Han jobbar bra och arbetsköparna gillar honom för han är ung och sparar sig inte. Men gilla honom det gjorde inte assyrierna på fabriken.

Det spelade liksom ingen roll att han är shiamuslim och struntar lika mycket i religionen som de flesta andra som bor i detta land. Han var MUSLIM i deras ögon och de visade honom kniven och gjorde klart att han inte hörde hemma på fabriken. De ljög hela tiden och påstod att han gjorde olika fel. Enligt assyrierna så räknade han alltid fel och slarvade vilket de också var noga med att rapportera vidare. Han sa till chefen som det var om hoten och att han ville ringa polisen men det ville inte chefen och chefen sa att han skulle få sparken om han gjorde det. …polisen kunde ju kanske börja kolla papper på arbetarna i fabriken.

Sekterismens epicentrum. USA och dess NATO-medlöpare har skapat det sekteristiska kriget i Irak och Syrien och de har beväpnat och tränat sekteristkrigarna i ISIS som nu är på var mans tunga (det är ingen konspirationsteori, kolla fakta). De satte igång redan från början av ockupationen av Irak med att dela upp den irakiska ockupationsstaten efter sekteristiskt mönster och sedan har de kört på i samma stil. Den NATO-stödda “revolutionen” för regimskifte i grannlandet Syrien baserades på missnöjda sunnimuslimer i norr och på wahabbiter från hela världen som NATO tränat i Turkiet och de är verkligen de perfekta sekteristkrigarna, alltid redo att slakta otrogna.

Det andra slaget. Ali är mycket ute och rör på sig och snackar mycket med folk. Han hade en polare som kände en svensk tjej som var intresserad av honom och hon ville till och med hjälpa honom att fixa papper. Men polarens polare som var kristna syrier var inte med på det hela och när det fick höra om relationen så började de att svartmåla honom. “Muslimer” är sånna och sånna och du vet hur de behandlar kvinnor och vilka regler de har osv. De lyckades verkligen att skrämma henne men Ali var nära att lyckas reparera relationen men till slut vann de ändå.

Så blev Ali av med jobbet, tjejen och kärleken men skadorna efter USA:s bombanfall i Irak blir han aldrig av med.

(Visited 171 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

One thought on “Svallvågorna från USA:s sekteristkrig i Syrien och Irak sveper in över Sverige

Leave a Reply

Your email address will not be published.