REVA-Spotter: Hjälp bröder i nöd!

IMPERIALISMENS OFFER. Sverige är ett parasitland som attackerar och suger ut andra länder och driver på krig som i Syrien och Ukraina samt säljer enorma mängder vapen. När offren för imperialiststatens grymma politik kommer till Sverige så jagas de av imperialiststatens polis. Kommunister solidariserar sig självklart med imperialismens offer och bekämpar statens razzior mot de som inte har lyckats tas igenom den mur som utgörs av Sveriges extremt restriktiva asylpolitik (det är bara okunniga personer som inte är bekanta med systemet som tror att det är lätt att få asyl i Sverige). Vi vill därför uppmana till att rapportera polisrazzior på denna facebook-sida.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

Leave a Reply

Your email address will not be published.