Vilken lycka! Revolutionen i Syrien fortsätter!

Riksdagspartierna bildade snabbt ett nätverk för att stödja “revolutionen i Syrien” när NATO-operationen mot Syrien satte igång med Turkiet som bas. Socialdemokraterna och ABF låg i framkant och stödde särskilt ivrigt projektet politiskt och med pengar. Trots att nu hela världen vet att “demokratikämparna” är en massa jihadister så fortsätter ABF i Stockholm och arrangera föredrag om “revolutionen”. Det vänder sig i magen. I tisdags kunde man gå och lyssna när:

“Myritz berättar om sina erfarenheter av kriget och av folkrevolutionen. Hon berättar om att revolutionens kamp för frihet, rättvisa och värdighet fortsätter och om hur människor organiserar skolor och upptäcker vad frihet och demokrati är.”

(Visited 48 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

Leave a Reply

Your email address will not be published.