“Mos Maiorum”, raspolisens jakt på imperialismens offer

IMPERIALISTMAKTEN SVERIGE. Sverige är ett parasitland som håvar in miljarder genom krig och utplundring av fattiga länder. När folk flyr undan krigen och eländet och hamnar i Sverige och inte godkänns av imperialiststaten då jagas de av imperialiststatens polis. Ingen har väl missat att de idag har dragit igång en ny stor kampanj (Mos Maiorum) för att spåra upp våra fattiga bröder och låsa in dem och skicka dem till vad som många gånger blir deras död.

Särskilt vidrigt är att de nu skall specialgranska asylutredningar för att kunna spåra upp folk. Vid asylutredningar så inleder handläggaren genom att berätta att han eller hon har tystnadsplikt och förmedlar på det sättet en i högsta grad falsk trygghet.

Vi önskar alla våra systrar och bröder som i detta nu lider av den press som kampanjen skapar all lycka. Raspolisen däremot önskar vi all olycka och det önskar vi också sosse-regeringen som genom justitiedepartementet bär det fulla ansvaret för kampanjen.

(Visited 58 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

2 thoughts on ““Mos Maiorum”, raspolisens jakt på imperialismens offer

  1. Redaktionen Post author

    Ja det är otäckt men hoppet var ute och delade varningsflygblad på stan igår.

    Reply
  2. Jarmo

    Vad fan ska man göra åt detta? Det är för hemskt för att vara sant. Kapitalismen är ondskefull. Kommunisterna har rätt.. önskar innerligen det inte var så men detta är vidrigt.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.