Kampanj om sossarnas svek och den osvenska modellen

Det påstås ofta att Socialdemokraterna har stått får någon slags “klassamarbetspolitik” men det förutsätter att man antar att sossarna har företrätt arbetarklassens intressen. I själva verket har de stått för en politik som i 100 år har syftat till att avväpna arbetarklassen på alla plan och skapa foglig arbetskraft som knyter näven i fickan. Att knyta näven i fickan är inget som har karaktäriserat de förtryckta i Sverige under historien. Samförstånd och att knyta näven i fickan är inte “den svenska modellen”. Det är i själva verket “sossemodellen” som vi måste göra oss av med för att inte tryckas ännu längre ner i misär och elände.

HJÄLP TILL ATT SPRIDA AFFISCHEN. SKRIV UT DEN HÄR.

(Affischens layout har fått kritik för att den är “tam” men kom ihåg att den inte riktar sig till de redan övertygade. Exemplen på deras svek kan självklart också diskuteras).

(Visited 222 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

Leave a Reply

Your email address will not be published.