SS-mysande fascist får ledarroll i riksdagen

Björn Söders vän Franz Schönhuber i sin ungdoms glansdagar.
Ovan syns Björn Söders vän Franz Schönhuber i sin ungdoms glansdagar.

PARLAMENTARISMENS FÖRUTTNELSE: Det har väl inte ungått något att fascisten Björn Söder blir andre vice talman i riksdagen. Talmannens jobb är riktigt fint: “Riksdagens talman är Sveriges riksdags främste representant och leder riksdagens arbete. Talmansämbetet är det högsta ämbete som en person kan väljas till i Sverige. Talmannen är i rang efter konungen men före statsministern.”

Björn Söder har tydligenjämfört homosexualitet med pedofili och kallat det “sexuella avarter” som inte är “normala och kommer aldrig att vara normala”. Han har kallat Mona Sahlin “ond häxa”  (av fel anledning -red). Pride-festivalen är ett “sjukligt jippo”, som är “kännetecknande för ett samhälle i upplösning är hyllandet av perversioner och dekadens”. När han uppmanades att vara glad för att Sverige genom Loreen vunnit Eurovision song contest lade han ut en Facebookuppdatering bestående av ett enda ord: ”Sverige?”. Men det finaste av allt är att “Björn Söder har varit gäst på den högerextrema Wiener Korporations-Ball i Österrike. På ett foto som nu sprids på internet syns hur Björn Söder glatt poserar med Waffen SS-veteranen Franz Schönhuber vid en SD-aktivitet.”

(Visited 177 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

One thought on “SS-mysande fascist får ledarroll i riksdagen

Leave a Reply

Your email address will not be published.