USA har skapat Islamiska Staten

KONSPIRATIONSTEORI? Islamiska statens framfart är på allas läppar och påverkar inrikespolitiken även i Sverige. En del som tidigare har varit klara med att IS är en NATO-skapelse börjar nu svamla. Följande bör hållas i minnet när medierna för ut sitt budskap baserat på USA:s officiella påståenden:

I NÅGOT SÅ NÄR KRONOLOGISK ORDNING:
1. USA har under 1900-talet legat bakom ett stort antal kuppförsök i Syrien.
2. Saudiarabien utnyttjar sitt internationella kontaktnät för att uppmana personer att åka till Syrien och strida för den “islamiska saken”.
3. NATO-länder och Sverige samarbetar med Muslimska Brödraskapet i Syrien som har sin bas i London.
4. Specialstyrkor infiltrerade Syrien och tog kontakt med islamiströrelsen som sedan gammalt finns där.
5. Medier rapporterade från olika håll att flera NATO-länder höll på med militära förberedelser längs den syrisk-turkiska gränsen.
6. Jihadisterna som kommer till Turkiet och Jordanien får där vapen och träning i några veckor på NATO-baser. De får även pengar och välja om de vill kämpa under beteckningen FSA eller något mer radikalt.
7. Operationerna leds från NATO-baserna och med hjälp av deras specialstyrkor inne i Turkiet.
8. Denna armé som NATO och framförallt USA har skapat byter sedan namn till Islamiska Staten vilket är helt logiskt eftersom löftet till jihadisterna hela tiden har varit att de skall upprätta ett nytt kalifat.
9. Jihadistarmén går in i Irak.
10. USA som öppet har stött de “moderata” jihadisterna (som har aldrig har funnits) låtsas nu att IS är deras fiende. De bombar dem på låtsas eller på riktigt vilket spelar mindre roll eftersom dumskallarna som strider för IS tror att USA och Israel är deras fiender.

Vill ni ha källor? Börja med att söka på Syrien eller Irak på www.globalresearch.com

Här nedan är en intressant artikel men det finns hur mycket som helst för den som är intresserad. Varför inte läsa New York Times och Washington Post där de har berättat mer öppet om NATO:s operation?

“In the early stages of the covert war on Syria, Erdogan’s government rendered the entire 877 kilometres-long border with Syria porous for the NATO-backed mercenaries who have been using it as a highway. In many areas along the Syrian border, fences and concrete barriers were removed and roads were stabilized to allow the passage of all sorts of vehicles, including those rigged with bombs.1

Furthermore, with hindsight, the motive behind the removal of some 615,000 landmines on the Syrian border was to ease the passage of mercenaries as well as military and intelligence officials of Turkey’s and allied NATO countries’ security forces. Planted with NATO’s support between 1957-1959, the activities to remove these landmines began in 2007, for which the help of NATO’s Maintenance and Supply Agency (NAMSA) was sought in 2009.10,11,12 Likewise, lifting mutual visa requirements with Syria in 2009 allowed Turkey to prepare the ground for destabilizing its neighbour.13 In November 2013, Syria’s Deputy Foreign Minister Fayssal Mikdad accused Turkey of letting terrorists from 83 countries to enter Syria to topple the government.14

Over the few months, mercenaries from Kosovo, the Balkans and other European countries had been deployed in Yayladagi and Samandag countryside in preparation for a cross-border offensive on the predominantly Armenian town of Kasab.15 Seven villages on Turkey’s border with Syria were evacuated and allocated to the mercenaries.16 Just before the offensive, power outages occurred along the route through which military vehicles moved towards the Syrian border.17″

(Visited 334 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

Leave a Reply

Your email address will not be published.