Om ISIS, islamismen och invandrare som älskar Sverigedemokraterna

En växande grupp “kristna” av utländsk härkomst kandiderar för Sverigedemokraterna.

DEN VÄXANDE FASCISMEN. USA har genom islamisterna i ISIS skapat sig en demon som förstärker deras falska världsbild som går ut på att det finns en “konflikt mellan civilisationerna”, islam och kristendomen. Denna världsbilds förespråkare har en veritabel bibel i den amerikanska professorn Samuel Huntingtons “Clash of Civilizations” och den är något av en ny Mein Kampf för den moderna europeiska fascismen. Sida upp och sida ner så försöker han historiskt belägga att den “islamiska civilisationen” och den “kristna” har varit i konflikt sedan urminnes tider och att den förra velat expandera.

Denna falska, klasslösa och från ekonomin bortkopplade världsbild har stärkts enormt genom USA:s ansträngning för att blåsa upp al-Qaida som “den stora fienden”, en låtsasfiende som de själva skapade genom att beväpna jihadisterna som förde krig mot Sovjetunionen i Afghanistan på 70-talet. Sedan har det liksom bara gått av bara farten. USA:s halvkoloni Saudiarabien fixar kontakterna och finansierar moskéerna och USA står för vapen och träning. Efter Afghanistan såg de till att jihadisterna åkte till Tjetjenien, Bosnien, Kosovo, Libyen, Syrien och numera åker de även till Ukraina.

Återverkningarna i Sverige

Här i Sverige har de moderna fascistiska rörelsen tagit upp och ridit på USA-imperialisternas världsbild och propaganda. Nu spelar USA återigen på “clash of civilizations” och använder sina legosoldater i ISIS för att bygga om Mellanöstern. Bilderna på jihadister som skär halsen av folk förstärker Sverigedemokraternas/USA:s världsbild och används som del av hetsen mot “muslimen”. Nu ryktas det om att “ISIS har delat flygblad i Rinkeby” och detta hetsar så klart upp en del och krav på hårda tag mot “invandrare” kommer som ett brev på posten. Sverigedemokraterna stärks genom USA-imperialismen.

Att söndra och härska har varit de styrandes metoder under historien men USA-imperialisterna har tagit det hela till en ny nivå genom att inte bara skylla allt på en redan existerande syndabock utan genom att skapa sin egen falska fiende och använda den som den som ursäkt för sina militära strävanden inom USA (massövervakning och militarisering) och i hela världen.

I hjärnan på en Sverigedemokrat från Mellanöstern

En hel del invandrade “kristna” från olika länder älskar att hata “muslimer” och de njuter av känslan av få känna sig förmer än de “smutsiga muslimerna” och de skockas kring fascisterna och på Sverigdemokraternas valsedlar runt om i landet hittar man många av dessa jubelidioter. De borde läsa lite på Avpixlat så att de förstår att Sverigdemokraternas hets inte bara riktar sig mot “muslimer” utan mot “invandrare” i allmänhet. De kommer att få äta upp sitt “engagemang” genom sina egna barns ängslan och förnedring.

Fast anställd arbetare i Stockholm igår (obs helt autentiskt): “Jag är inte muslim, jag är kristen och jag kommer från Mellanöstern, jag vet vad muslimerna håller på med, de vill ta över, de vill ta över Sverige också, vi måste stoppa islaminvandring, låt dem stoppa all invandring, det gör ingenting, varför skall man inte stoppa det egentligen, jag har ju mitt uppehållstillstånd, mitt medborgarskap, jag har ju mitt jobb, jag har ju min familj, jag har ingen som skall komma utifrån. Jag kommer snart att skaffa ett vapen hemma. Snart smäller det, han smällde sig på Drottninggatan. Jag lyssnade på Åkesson, varför skall man inte rösta på honom? Jag vet att de är nazister, jag vet att de är rasister, men varför skall man inte rösta på dem? Svenskar är så naiva, ISIS står på Rinkeby torg och delar ut flygblad, hur kan man tillåta detta?”.

(Visited 258 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

2 thoughts on “Om ISIS, islamismen och invandrare som älskar Sverigedemokraterna

 1. bloggarbjorn

  Varför skriva "kristna"? Är inte assyrier/syrianer, kopter, grekortodoxa, katoliker, armenier etc. från Nordafrika och västra Asien kristna på riktigt då? Och varför tycker de att sd är en pålitligare samarbetspartner än ex.vis svenska vänstergrupper? Kan felet ligga hos vänstern? Eller helt enkelt att de flesta människor från den delen av världen (oavsett religion) har en inställning som med europeiska termer kan kallas 'socialkonservativ' och därmed ligger närmre sd än någon vänster?

  Reply
  • Redaktionen

   "Kristna", därför att det är hur våra motståndare definierar verkligheten. Vi tror inte att religiös tillhörighet i allmänhet avgör folks politiska ställningstagande. Även om det på ytan kan verka som den religiösa tillhörigheten avgör att några stödjer SD så ligger förmodligen andra icke-uttalade faktorer bakom som t.ex. rädsla att för att inte kunna sälja sin arbetskraft osv. Många kommer från halv-feodala länder och de bär självklart värderingar med sig från dessa samhällen men i slutändan är det deras nuvarande klasstillhörighet som kommer att avgöra deras politiska hemvist. De partier som inte utvecklar klasskampen och bara "satsar på val" kan svårligen sägas vara vänster och de bidrar inte till att radikalisera arbetarklassen. Den stora majoriteten kommer bara öppna sig för att omfatta våra värderingar som ett resultat av de erfarenheterna de har fått genom sin egen kamp.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.