Fascismens världsbild: “Kommunisterna jobbar för superkapitalistiska intressen”

Svenskarnas Partis ordförande Stefan Jacobsson

Fascisterna agerar världen över som arbetarrörelsens dödgrävare. De försöker i land efter land splittra arbetarklassen och i finanskapitalets tjänst mörda dess representanter. Men i fascisternas propaganda är det kommunisterna som jobbar för “globalistiska superkapitalister” (läs:judar).

De unga män från landsbygden som utgör Svenskarnas Parti förmodade kärntrupper får vid partiledarens predikningar höra att det är SvP som försvarar arbetarklassen och att:

“Att vara marxist och kommunist men samtidigt arbeta för globalistiska superkapitalistiska intressen har aldrig genom historien visat sig vara något problem. Tvärtom har så gott som samtliga kommunismens koryféer genom historien alltid varit intimt förbundna med finansmännen på Wallstreet och de övriga av den globala kapitalismens anförare.”

(Visited 157 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

Leave a Reply

Your email address will not be published.