Välkommen NATO!

NATO:s aktiviteter i Sverige är allmänt talat en del av USA:s projekt att omringa Ryssland och Kina för att kunna ha ett grepp om den Eruoasiatiska landmassan. Att dominera Euroasien är enligt deras strateger en förutsättning för att dominera hela världen på lång sikt.

Välkommen till landet där ni förr eller senare kommer att malas ner och kastas ut i havet! Regeringen har som bekant beslutat att NATO lättare skall kunna skicka styrkor till Sverige så att de kan strida här.

Det kan finnas två rimliga anledningar til det beslutet. 1. Som en förberedelse för ett kommande fullskaligt krig mot Ryssland. 2. Att NATO-soldater skall förstärka staten vid “oroligheter” i Sverige. Oavsett vad som är skälet så är de inte välkomna och de kommer förr eller senare jagas på flykten till sammans med den svenska finansoligarkin som har bjudit hit dem. Obeservera att Sveriges nationella oberoende inte är “hotat” för att några tusen NATO-krigare kommer hit. Den svenska finansoligarkin och deras politiker bjuder hit dem utifrån en styrkeposition, inte för att de är tvingade till det som länder i tredje världen (inklusive Östeuropa) oftast är.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

Leave a Reply

Your email address will not be published.