1/9. Ofärdslandet Sverige

Upplägget är att man skall rösta på sossarna men det är säkert intressant ändå. Själva begreppet “ofärdsland” är riktigt bra och det slår mot föreställningen att Sverige är något slags paradis på jorden som borgarklassen sprider för att legitimera kapitalistdiktaturen.

“Måndag 1 september 2014 18.00. ABF-huset

Bokrelease: Ofärdsland

Är Sverige ett välfärdsland eller ett ofärdsland?

Kent Werne, Sandro Scocco, Heike Erkers, Helle Klein

Det beror kanske på vem man frågar. Kent Werne har träffat arbetslösa, sjuka och ekonomiskt utsatta. Människor som har drabbats av ofärd, och som är beroende av att trygghetssystemen och arbetsmarknadspolitiken fungerar.”.

 

(Visited 22 times, 1 visits today)

Dela denna text.

PinIt

Leave a Reply

Your email address will not be published.